Aquesta actuació s’emmarca dins del compromís per la cura i l’atenció dels animals tant de la Policia Local d’Elx, com de la mateixa Regidoria de Benestar Animal

Agents de les unitats Canina i d’Urbanitat i Medi Ambient de la Policia Local d’Elx, han rescatat d’una finca de la pedania d’Altabix dos Rottweiler, un American Stanford i un Pastor Alemany que es trobaven en males condicions higienicosanitàries i sense les cures necessàries.

Els animals, a més, suposaven un perill per als veïns d’eixa zona, tant per l’estat de la tanca perimetral d’aquesta finca, com per l’agressivitat d’un dels Rottweiler.

L’actuació policial es va iniciar gràcies a l’avís d’una associació d’animals, que alertava del mal estat de quatre gossos abandonats a l’interior d’un habitatge que anteriorment havia sigut ocupat, però que en l’actualitat no l’habitava ningú i s’havien deixat els animals abandonats a la seua sort.

Els agents van comprovar que a l’immoble on es trobaven els gossos no solia acudir ningú, per la qual cosa aquests estaven completament desatesos i no rebien aigua, aliment ni les cures higièniques necessàries.

Els agents, després d’observar la situació, amb la col·laboració del veterinari de la protectora d’animals, van poder rescatar els gossos i els van traslladar a aquesta protectora on es troben rebent atenció veterinària, cures i aliments fins a completar la seua recuperació i poder ser entregats en adopció

Aquesta actuació s’emmarca dins del compromís per la cura i l’atenció dels animals tant de la Policia Local d’Elx, com de la Regidoria de Benestar Animal.