Aquest diumenge tindrà lloc el primer acte per a celebrar la Festivitat de Santa Cecilia, serà el torn del Grup de Danses Sant Jordi que a les 12 hores durà a terme ‘‘Els Danses en els festes dels pobles’, en el Cercle Industrial.

L’I Concert de Santa Cecilia serà el dissabte 20 de novembre a les 19.30 h en el Teatre Calderón. Participaran la Societat Musical Nova d’Alcoi i la Banda Juvenil de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

En l’endemà, diumenge 21 a les 12 h, també en el Teatre Calderón, començarà l’II Concert de Sant Cecília amb la Societat Unió Musical d’Alcoi i l’Agrupació Musical Serpis.

El mateix diumenge 21, a les 18.30 hores, el Cercle Industrial serà la seu del V Aplec de Danses Santa Cecília ‘Compartint Tradicions fem germans’. Participaran el Grup de Danses Carrascal d’Alcoi i el Grup de Danses Realenc de Picanya.

En la setmana següent, dissabte 27, hi haurà dues actes més. La Missa de Santa Cecilia amb l l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i Cantors d’Alcoi a les 19 hores en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc i una cercavila que començarà a les 20 hores. Començarà de la plaça Ramón y Cajal i baixarà per Sant Nicolau fins al Parterre. Participaran: el Grup de Dolçainers i Tabaletes La Cordeta, Barxell, Grup de Dolçaines i Tabals, Colla de dolçaines i percussió Rebuig i Dolçainers Tabalers La Degollà.

Tancarà la programació l’Orquestra de Pols i Pua i Harmònica Alcoiana el diumenge 28 de novembre amb un concert a les 12 hores en el Cercle Industrial.

 

VEURE  PROGRAMA

 

Noticias en Castellano

Este domingo tendrá lugar el primer acto para celebrar la Festividad de Santa Cecilia, será el turno del Grup de Danses Sant Jordi que a las 12 horas llevará a cabo ‘‘Les Danses en les festes dels pobles’, en el Círculo Industrial.

El I Concierto de Santa Cecilia será el sábado 20 de noviembre a las 19.30 h en el Teatro Calderón. Participarán la Societat Musical Nova d’Alcoi y la Banda Juvenil de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

En el día siguiente, domingo 21 a las 12 h, también en el Teatro Calderón, empezará el II Concierto de San Cecília con la Societat Unió Musical d’Alcoi y l’Agrupació Musical Serpis.

El mismo domingo 21, a las 18.30 horas, el Círculo Industrial será la sede del V Aplec de Danses Santa Cecília ‘Compartint Tradicions fem germans’. Participarán el Grup de Danses Carrascal d’Alcoi y el Grup de Danses Realenc de Picanya.

En la semana siguiente, sábado 27, habrá dos actas más. La Misa de Santa Cecilia con l l’Orquestra Simfònica d’Alcoi y Cantores dAlcoy a las 19 horas en la Parroquia de Sant Maure y Sant Francesc y un pasacalle que empezará a las 20 horas. Empezará de la plaza Ramón y Cajal y bajará por Sant Nicolau hasta el Parterre. Participarán: el Grup de Dolçainers i Tabaletes La Cordeta, Barxell, Grup de Dolçaines i Tabals, Colla de dolçaines i percussió Rebuig y Dolçainers Tabalers La Degollà.

Cerrará la programación l’Orquestra de Pols i Pua i Harmònica Alcoiana el domingo 28 de noviembre con un concierto a las 12 horas en el Círculo Industrial.