Ahir dissabte Carlos Mazón es va pronunciar sobre les imposicions de la Generalitat Valenciana en el sector educatiu. Segons Montsó és hora de defensar a ultrança la llibertat educativa i linguística. També ha posat l’accent en el protagonisme dels pares en l’educació que han de rebre.
Segons el President no ha d’haver-hi fissures entre educació concertada i educació pública, totes dues haver de de caminar en la mateixa direcció. A més ha destacat la implicació dels pares dels alumnes en el desenvolupament dels seus fills. Segons va comentar en la Jornada «Educar en Família» organitzada per l’Ajuntament d’Alacant en col·laboració amb la FAPA Gabriel Miró …»la llibertat educativa està sent agredida pels qui precisament haurien de tutelar-la…»
Mazón va posar l’accent en la necessitat de no imposar criteris partidistes en el sector de l’educació i va defensar una comunitat educativa en la qual participen totes les parts. Va destacar a més el paper de les associacions de pares que vetlen perquè es mantinguen els principis i les conviccions.
En la trobada van ser presents Eduardo Dolón, alcalde de Torrevieja, Julia Llopis, regidor de l’Ajuntament d’Alacant i representants de la comunitat educativa.