Hui comença una nova edició de Cuina Oberta que romandrà activa fins al pròxim 21 de novembre en més de 60 restaurants valencians. Es compleixen 25 edicions d’aquesta cita amb la qualitat i la bona cuina. Cuina Oberta són unes jornades gastronòmiques durant les quals es pot gaudir en cadascun dels restaurants participants un menú d’alta cuina a preus molt ajustats, 24 euros al migdia i 32 en el sopar, begudes apart, amb un suplement de 15 euros en els establiments gurmet, amb estrela o qualificació Bib Gourmand de Michelin o sols Repsol.
Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de València en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i València Turisme.
Des de l’anterior edició altres restaurants de la província s’han anat incorporante a aquestes jornades gràcies a la gestió de València Turisme, amb el que l’oferta ha guanyat en riquesa culinària en incorporar altres productes autòctons del terme municipal on se situen els diferents restaurants. Tots ells compleixen escrupolosament totes les mesures de prevenció higiene i seguretat establides. Un festival en el qual els restaurants oferiran menús assequibles que aposten pel producte de proximitat i de temporada.
Les reserves i el llistat dels restaurants participants es troben en la següent direcció. https://www.valenciacuinaoberta.com/