Cullera rebrà el 2022 amb dos actuacions culturals molt especials de la mà del Ballet Imperial Rus sota la direcció artística de Gediminas Tarandá. Es tracta de “El Llac dels Cignes” i de la “Gran Gala de Tchaikovsky”, que es representaran el dissabte dia 1 i el diumenge dia 2 de gener respectivament.
Amb estes dos funcions de gran èxit internacional Cullera entra el selecte grup de ciutats triades pel Ballet Imperial Rus per a representar les seues aclamades coreografies.
“És una excel·lent ocasió per a poder contemplar a una de les millors companyies de ballet del món”, ha destacat el regidor d’Activitats Musicals de l’Ajuntament de Cullera, Juan Carlos Alandete. “L’esforç per a poder portar a la Companyia del Ballet Imperial Rus ha sigut molt gran i estem convençuts que serà del gust de totes i tots els aficionats a la música i al ballet”, ha afegit.
Cal destacar que la “Gran Gala de Tchaikovsky reuneix els fragments més destacats de “La Bella Dorment” amb “Les noces de la princesa Aurora”; de “El Trencanous” amb “La festa màgica”, i de “El Llac dels Cignes” amb “L’acte blanc”.

Ballet Imperial Rus
La companyia artística, de fama internacional, està formada per 45 ballarins del màxim nivell, va ser creada a Moscou en 1994 per la llegendària ballarina Maya Plisetskaya i està dirigida per l’estrela del Teatre Bolshoi, Gediminas Tarandá.

Venda d’entrades
Les entrades per a totes dos funcions eixiran a la venda pròximament a un preu de 10 euros per actuació.