La signatura Brotocó atelier, va haver d’ampliar aforament per a donar resposta a la gran demanda que experimente la seua desfilada solidària anual, que va congregar a dissenyadors de la talla de Rivers Brothers, Kianty i Francis Montesinos, així com les creacions de Brotocó Atelier.

Des de primera hora de la vesprada, dissenyadors, maquilladors i perruquers van conjuminar esforços per a posar a punt als models, alguns d’ells de poca edat, perquè la desfilada se saldara amb un èxit absolut.

L’empenyiment i compromís amb la moda i la solidaritat de l’ànima de Brotocó atelier, Judith Mas Fenollar i Mª Rosa Fenollar es va traduir en una gran posada en escena als jardins de l’Hotel The Westin, on la creativitat, la bellesa i l’harmonia van ser les protagonistes d’aquesta desfilada que va anar a benefici de l’Associació Esperanza i Somriure. Aquesta entitat social, treballa en col·laboració estreta amb l’Institut d’Investigació Sanitària de l’Hospital La Fe, en la investigació del càncer infantil. Una ONG creada per Amparo Ruiz 2015, mama de Iraila, la xiqueta que va participar en el programa “La veu” i que va morir durant l’emissió del programa. Aquesta ONG va sorgir del desig d’aquesta xiqueta de continuar lluitant.

De nou, l’encarregada de conduir la desfilada va ser Judith Fenollar que va saber transmetre l’ànima de tots els dissenys presentats i lluïts per uns 40 models. La desfilada també va comptar amb una actuació musical i una ballarina de ballet que van emmarcar les dues parts de la desfilada.

En la rebotiga d’aquesta acció benèfica estuvierin DC Events by Desireé Clari, en la producció de tot l’esdeveniment; Jaime Piquer, en la direcció de la desfilada; ARQUETIP amb el seu responsable de Comunicació Esther Cerveró al capdavant en la comunicació, difonent l’esdeveniment entre els mitjans de comunicació; B&S FORMACIÓ en perruqueria i maquillatge; Black or White amb la il·luminació i el so; Omnio- Design que amb els seus fantàstics dissenys decorarà la passarel·la; José Luis Carretero, amb el seu vídeo captarà tota la desfilada i Xocolates Papua que endulzaró als models participants.

Així mateix, es va comptar amb la col·laboració dels fotògrafs Joan Imprevist , Rafa Martínez, Vicente Molina (Ciberchinito), Octavio Juan , Cristina Carreño (Va Foto), Emilio Roca (Emivalfotos) i Fernando Catalá.