La Fundació ADDA ha sigut guardonada el Premi Alfil, en la categoria d’Institució, per haver posicionat a l’Auditori de la Diputació d’Alacant com a centre de referència per la qualitat de la seua programació i la seguretat de la seua gestió i instal·lacions.

El president de la Diputació, Carlos Mazón, i la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, assistiran aquesta vesprada a la gala de de el certamen, organitzat per l’Associació Empresarial Terciari Avançat per a destacar el treball d’empreses i institucions alacantines que estan a l’avantguarda del progrés.

Mazón, qui clausurarà l’acte, ha ressaltat la importància d’aquests premis que reconeixen l’esforç innovador alacantí, al mateix temps que ha indicat que “la província compta amb un potencial tècnic i humà inigualable”. “Aquests reconeixements, ha prosseguit el president, contribueixen a visibilitzar el treball d’empreses, organitzacions i persones que demostren en el dia a dia el seu compromís amb aquesta terra i amb el sector empresarial, social, cultural i institucional alacantí”.

La titular de Cultura ha agraït el reconeixement a l’Associació Terciari Avançat que presideix Javier Reina. Julia Parra recollirà el Premi Alfil en nom de tots els que han convertit el ADDA en una institució de referència. Ells són els vertaders mereixedors d’aquest guardó pel seu constant treball per a aconseguir que siga un auditori modèlic en qualitat i seguretat i convertir-lo en la casa de tots els alacantins”.

Els Alfil es van instituir fa nou anys per a premiar a les institucions, persones físiques i jurídiques, que, per la seua trajectòria, aposten pel sector terciari avançat, amb productes, serveis o processos empresarials innovadors que hagen destacat i meresquen el reconeixement públic del sector. El ADDA ha sigut mereixedor d’aquest guardó per impulsar l’assistència a esdeveniments culturals i professionals de primer nivell complint totes les mesures per a garantir la seguretat del públic fins i tot en situacions com la crisi sanitària del Covid-19.

El director artístic del ADDA, Josep Vicent, ha manifestat que aquest guardó «valora el treball de totes les persones que formen el ADDA, amb equips xicotets però inspiradors en tots els departaments, de la gestió d’esdeveniments fins als departaments tècnics o d’administració. A tots ells els vull donar la meua més sincera enhorabona»