El centre CEDES de Vall d’Alba va oferir el passat dilluns la jornada de presentació del programa d’ajudes «Kit Digital», a càrrec de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Comerç de Castelló.

Aquest programa està orientat a afavorir la transformació digital de les xicotetes empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyen a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Un total de 50 persones van assistir a la jornada, on el personal tècnic de la Cambra de Castelló ha exposat de forma general el programa d’ajudes, han explicat els diferents passos que han de seguir les empreses per a sol·licitar l’abonament «Kit Digital», els requisits que deuen complir i la solució de problemes.

Aquesta primera línia d’ajudes, que va començar el termini de sol·licitud el 15 de març i finalitza el 15 de setembre, compta amb un pressupost de 500 milions d’euros i té per finalitat millorar la competitivitat i el nivell digital de les xicotetes empreses.

La quantitat de l’ajuda o bo digital per a aquest primer paquet serà de 12.000 euros dirigits a empreses de 10 a 49 treballadors, amb el que les pimes podran escollir les solucions digitals de catàleg que millor s’adapten a les necessitats del seu negoci.

Per a sol·licitar el bo digital les empreses deuran registrar-se en www.acelerapyme.es, consultar el catàleg de solucions digitals i sol·licitar el bo «Kit Digital» en la seu electrònica de Red.es.