MotoGP 2021 Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

El Gran Premi de la Comunitat Valenciana se celebra cada any en el Circuit Ricardo Tormo des que el Campionat del Món va visitar per primera vegada la pista espanyola en 1999, el mateix any en què es va completar la construcció de la seu. L’esdeveniment s’ha convertit en el tradicional final de temporada, amb grans multituds en el circuit amb capacitat per a 150.000 persones creant una atmosfera brillant.

La naturalesa d’estil estadi de les graderies al voltant de la pista significa que els fanàtics poden veure tot el circuit mentre la festa anual de MotoGP  aconsegueix un crescendo. Hi ha corbes en el circuit que porten el nom de dos grans corredors espanyols; Jorge Martinez Aspar i Angel Nieto. Tots dos van contribuir significativament al perfil de les carreres de motos de Gran Premi a Espanya i a tot el món.

A partir de dilluns 25 d’octubre es posaran a la venda més entrades de totes les tribunes a partir de les 12.00 del migdia hora de València.

El Gran Premi es desenvoluparà amb un aforament del 100% però cal ser molt cautelosos perquè la situació encara podria canviar. En qualsevol cas cal tindre en compte la Normes *COVID del Gran Premi per a celebrar l’esdeveniment amb tota la seguretat al vostre abast

Venda d’entrades https://www.circuitricardotormo.com/