El Llevant es va proposar fermament traure partit a la trobada de lliga número 27 contra del València. La seua situació en la taula no li permet més trociesos si vol aferrar-se a la permanència. Va començar el partit molt igualat però a poc a poc els granotas van saber controlar la pilota i acabar domimant el primer temps. Una rematada va tocar de rebot al braç de Diakhaby i l’àrbitre, prèvia consulta amb el VAR, va assenyalar penal en contra del València CF. que transformò en el 1-0 Campanya després d’un rebuig Cillessen. Roger Martí s’encarregaria una mica després d’establir el 2-0 per a l’equip local en el minut 24. En el minut 43 els valencianistes van retallar distàncies amb un gol de Guedes amb un tir creuat que va afusellar la xarxa local. Sense mes que ressenyar va acabar el primer període del partit.

Si el primer temps havia sigut del Llevant, aquest segon li ho va adjudicar el València. Als cinc minuts de la represa Vezo enderrocament a Hugo Duro dins de l’àrea i es va decretar penal. Soler va ser l’encarregat de llançar-lo i col·locar el 2-2 en el marcador. Soler també seria un dels bigoleadores de la trobada ja que en el minut 27 va col·locar el 2-3 en el marcador. L’altre bigoeador va ser Guedes que va connectar una pilota i el enció a la xarxa per a posar un 2-4 ja dificil de superar. El llevant no es va rendir i a pesar que el València tenia controlat el partit el seguia intentat amb la fortuna que en el temps afegit Bardhi va anotar el 3-4 definitiu.

Gran duel en aquest derbi amb molts gols i la reflexió que el València pot aconseguir amb facilitat els llocs europeus i que el Llevant malgrat mostrar una bona imatge al final cedeix als fantasmes del descens. Molt haurà de millorar encara per a revertir aquesta situació. Tres entrenadors en una campanya no ajuda molt, però els xics tenen futbol i ojala molt prompte tinguen aqueixa confiança necessària per a ser l’equip amb arpa al fet que té acostumada a la seua afició.