Al Llevant se li va notar la inseguretat en la seua visita a Victoria.Per a l’equip granota va ser difícil llevar-se la espinita de la derrota a casa davant el Granada, rival directe i encara que es va avançar en el marcador en Mendizorroza va caure finalment vençut per l’Alabés per 2-1
Després d’uns primers minuts de tanteig per part de tots dos equips, en els quals els va costar enllaçar diverses passades seguides, el gol que va decantar la balança cap al bàndol levantinista va arribar als 13 minuts després d’una magnífica assistència de Malsa per a de Fruits que el segovià va convertir en el 0-1 amb una rematada de cap. El conjunt granota va disposar, minuts més tard, d’una nova ocasió amb un centre de Son que Morals no va arribar a connectar de manera efectiva. L’esfèric va acabar a les mans de Pacheco. El joc a penes va tindre continuïtat a causa de les nombroses faltes que van obligar a detindre el transcurs del partit i cap dels dos equips va posar en dificultats a la seua respectiu portera rival. Per tant, el gol anotat per De Fruits va servir per al Llevant UD encaminara el túnel de vestuaris amb avantatge en el marcador.
Després de la represa, els de Javi Pereira van defensar el resultat impedint que el conjunt local s’acostara amb perill a la seua àrea. Els levantinistes van tractar d’engrandir distàncies amb un tret de Campanya que va buidar la defensa i, després del rebutge, va rematar De Fruits a les mans de Pacheco. Més tard, Morals ho va intentar des de fora de l’àrea i la pilota va acabar a les mans del porter. De Fruits va poder tornar a fer mal quan va disposar d’un mà a mà amb Pacheco, però aquest es va anticipar per a buidar l’esfèric.
No obstant això, l’equip que va aconseguir marcar va ser el local en transformar Joselu una pena màxima en gol. Dani Gómez va protagonitzar una clara ocasió pocs minuts després amb un tir enverinat que es va trobar amb una mà miraculosa de Pacheco que va desviar la trajectòria de l’esfèric. Els últims minuts tots dos equips van mostrar que no es conformaven amb l’empat i van buscar la porteria rival per a desfer la igualtat en el marcador. Així, Joselu va tornar a aparéixer per a realitzar, en els últims compassos, el punt que va donar la victòria al seu equip.