Trobada del Reial Madrid que jugava després d’empatar a casa a l’a zero gols amb l’Osasuna en l’anterior jornada de lliga i sense Karín Benzema, el seu màxim artiller. Els mals auguris els va buidar Vinicius que va viure una de les seues nits més brillants amb l’equip blanc i va marcar els dos punts del seu equip.
Sense Benzema en el partit Vinicius es va tirar a l’equip a l’esquena i va fer vulnerable el quasi inexpugnable Martínez Valero. La velocitat de Vinicius, la seua alegria jugant, tocant, interrelacionant-se amb els companys va ser tot un espectacle en el camp.
L’Elx li va deixar la pilota al Madrid, però també massa espais i això contra el Reial Madrid no és cap assegurança de vida. Prompte i sense massa intensitat l’equip blanc va anar dominant el partit. Un taconazo magistral de Mariano deixa només a Vinicius que bat a Casella establint el 0-1 (m-21). L’Elx es va vindre a dalt per moments ja que el Madrid semblava estar massa relaxat, només Vinicius amb els seus intevenciones posava una mica d’intensitat al partit. Raúl Guti va rebre la segona groga va ser expulsat en els minuts finals de la segona part, deixant als locals amb 10 homes. El partit va arribar al descans amb un Elx que acariciava l’empat i sense el premi del gol que estava mereixent.
Quan el xoc semblava acabat, Pere Milla va aconseguir marcar després de definir davant Courtois. L’Elx va acabar el partit en camp contrari. Pressionant i buscant l’empat, encara que sense possibilitat d’aconseguir aqueix segon tant. El partit va acabar amb 1-2, un resultat que fa gust de poc per a un Elx que va meréixer més davant el Reial Madrid.