El Restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell va guanyar el primer premi de la sisena edició del Concurs d’Espardenyà Valenciana «Francisco José Garcia» celebrat aquest diumenge 13 de març a la Plaça del Regne d’Alzira. El seu xef Jairo Varas Garcia es trobava emocionat en rebre el guardó amb els seus fills i el seu ajudant José Martínez. Ha obtingut un premi dotat amb 3.000 euros i diploma gràcies a un guís «que estava molt bé pel que fa a cocció de tots els seus ingredients» segons el mateix cuiner.
El segon premi, dotat amb 1.500 euros i diploma, fou per al Restaurant La Salud de València amb la xef Ascensión Casero al front ajudada per Esmeralda Marcos, mentre que el tercer premi va estar per al Restaurant Picanterra de Cullera amb el xef Ramón Palomo ajudat per Juan Mompó que aconseguiren els 1.000 euros i diploma. Els actes foren presidits per l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor de festes Xavi Pérez.


Un total de vint-i-tres restaurants de la Comunitat Valenciana es donaren cita en aquest esdeveniment gastronòmic en una jornada marcada també per la festa fallera simultània. El jurat estigué compost per Belén Arias presidenta de l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana, Vicente Terol, vicepresident de l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana, Santi Prieto xef del Restaurant Sens d’Ontinyent, el xef Óscar Torrijos, Teresa Carrascosa xef del Restaurant «Setaigües», Tomàs Blay de Ca Tomàs d’Alzira i David de «El Caramelito»d’Alzira.
Paral·lelament la Festa de l’Espardenyà d’Alzira va incloure també un concurs d’associacions locals amb setze entitats participants. Cinc d’elles van estar les reconegudes en aquesta edició pel seu guís. Han estat la Filà Mercaders, la Falla Sants Patrons, l’Alzira Futbol Sala, la Junta de Germandats i Confraries i la Colla Les Raboses. A més cal destacar que es repartiren centenars de racions d’espardenyà entre el públic assistent així com la Reganyà d’Alzira pels forners locals.