El restaurant «Entre té y café» d’Alzira va ser el gran triomfador de la cinquena edició del Concurs d’Espardenyà Valenciana Francisco José Garcia celebrat aquest diumenge 14 de novembre a la Plaça del Regne d’Alzira i organitzat per l’Ajuntament d’Alzira i Tus Noticias de la Ribera. Es van endur els tres mil euros del premi a més de detall de la firma patrocinadora Belseher i altres obsequis.
El xef Arturo Gallego de «Entre té y café» que estava acompanyat per Poncilio Pau com ajudant , assenyalava que»segons anàvem guisant ens hem sorprés nosaltres mateixa perquè l’espardenyà anava millorant a poc a poc».
El segon premi fou per al restaurant La Granja de Sueca amb el seu xef Adolfo Cuquerella al davant i que es va endur el premi de 1.500 euros més detall de la firma patrocinadora Bodegas Cuñas Davia i el tercer premi, dotat amb 1.000 euros fou per al restaurant L’Espardenyot de Carcaixent amb el seu xef Pepe.
Un total de 24 restaurants de la Comunitat Valenciana es donaren cita en aquesta edició del concurs en una jornada en la qual el bon temps va ajudar a la Festa popular de l’Espardenyà i es repartiren centenars de plats entre els assistents.
El jurat, presidit per Aroa López de la selecció espanyola de gastronomia el componien Víctor Rodrigo de Samhsa, el xef Rubén Fenollar, el guanyador de la tercera edició del concurs Tomás Blay, Mariano Clemente de Cotonera Events, Rosa Valenzuela, Elias Colóm de Global Omnium, actuant com a notari Federico Palací.                                                                                                                                            L’Alcalde Diego Gómez va anunciar, al costat del regidor de festes Xavi Pérez, que la pròxima edició, la sisena, del Concurs d’Espardenyà Valenciana serà el diumenge dia 13 de març de 2022. Aurora Esteve, viuda de Francisco José Garcia va rebre un preciós ramell de flors com a record. En l’acte es va promocionar també la Reganyà d’Alzira.
Dotze associacions locals participaren en el concurs de les entitats socials fent l’espardenyà. Els premis foren: el primer per a l’Associació de Carreters d’Alzira, el segon per a la filada Creuats de la Ribera i el tercer per a la Falla Plaça Major.