Catadau va celebrar ahir la quarta edició del Concurs de Arròs amb fesols i naps en la Plaça Bosch Marín de la localitat amb una participació de 22 reconeguts restaurants valencians. Una autèntica festa amb la gastronomia i la tradició que a més va brindar un magnífic espectacle a tots els presents. L’ajornament obligat del concurs l’any passat, a causa de la pandèmia, no va restar un àpex d’entusiasme i participació a aquesta nova celebració que afortunadament es va dur a terme amb millors perspectives sanitàries, omplint de color els carrers del poble durant el matí del diumenge.

Després de la deliberació dels jutges es va decretar que el millor arròs dels 22 plats presentats era el del Restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia, seguit en segon i tercer lloc per Restaurant Sandra i Fonda de Tous respectivament.

El Restaurant Miguel i Juani gana el Concurs de Arròs amb fesols i naps

El Restaurant Miguel i Juani ha demostrat el seu mestratge en la cocció de l’arròs en diverses ocasions en diferents certàmens gastronòmics celebrats en tota la Comunitat Valenciana. Alguns dels més importants han sigut sens dubte, el primer premi del Concurs Internacional de Paelles de Sueca, on es va coronar aconseguint el guardó a la MILLOR PAELLA DEL MÓN o el primer premi de ARROCITO DE CASTELLÓ, Concurs que se celebra en la capital de la Plana entre més d’una vintena de grans cuiners que es disputen aquest premi amb el seu plat més representatiu. Però a més ha demostrat el seu bon fer amb grans receptes de la gastronomia tradicional aconseguint el primer premi del Concurs d’Olla Valenciana de la Comunitat Valenciana i el primer premi del Concurs Internacional de la Fideuá de Gandia.

Més de trés dècades avalen la trajectòria d’aquest Restaurant que ha anat evolucionant des de la seua obertura oferint un ampli repertori de la gastronomia local i tradicional en la qual per descomptat no falten bons peixos de la cosa i excel·lents carns d’origen. A més del seu saló restaurant, compta amb un espai de cafeteria per a la degustació de cafés, esmorzars i fins i tot un menú diari que té un preu ajustadísim

Miguel i Juani es troba en el Carrer de Pissarro, 4 de l’Alcúdia