Descripció de l’activitat:

Transporta’t en el temps i converteix-te en visigot!
A Riba-roja de Túria tenim un dels jaciments visigots més importants d’Europa. Al llarg de l’any oferim aquesta experiència única, que et permet transportar-te en el temps i descobrir la cultura visigoda a través de tots els teus sentits.
Visites teatralitzades a Pla de Nadal
Descobreix els secrets d’aquesta civilització. Aquesta visita és molt especial i completa, ja que, combina teatralització, noves tecnologies i gastronomia. A través d’ella coneixerem la manera de vida dels visigots en tots els seus aspectes.
La visita comença en el MUPLA- Museu Visigot de Pla de Nadal- on els visitants fan una primera presa de contacte amb el món visigot. En aquest museu s’exposa una gran varietat d’elements decoratius i arquitectònics, els quals formaven part d’aquesta vila. A continuació, ens traslladarem al jaciment on ens esperen els senyors de la vila, els seus criats i artesans. Teodora i Tebdemir ens explicaran com era la seua vida, els seus costums, alimentació, vestimenta, descobrirem com els artesans treballaven la pedra i l’orfebreria. També passejarem pel palau utilitzant ulleres 3D. Amb aquesta proposta, els visitants se submergeixen en la cultura del segle VII, d’una manera didàctica i educativa.

Banquet Visigot

També tens l’opció de gaudir d’un gran banquet una vegada finalitzada la visita. Durant aquesta època, era costum realitzar grans festins replets d’aromes, sabors i textures, amb l’objectiu de complimentar als convidats. En aquest banquet se servirà un autèntic Menú Visigot.
Informació i reserves
Si vols ser visigot o visigoda per un dia no dubtes a consultar-nos.

ARCA S.L
Tel: 601057523
info@arcacultural.com
www.arcacultural.com