El València Basket es va coronar com a campió de la Supercopa, torneig que enfronta a les campiones de l’Eurolliga i de l’Eurocopa, davant el Ekaterimburgo el gran dominador continental per 75 a 68 en un combatiu i intel·ligent trobada celebrada a la Fonteta que representa el seu tercer títol.
El Eketerimburgo es presentava amb baixes importants en el seu quadre, encara que no va deixar de ser un perillós rival per la seua magnífica plantilla formada a base de talonari. Però un treball conscienciós en defensa de les valencianes i una magnífica projecció en atac va decantar finalment la trobada a favor del València Basket. Va brillar tot l’equip, especialment Cristina Ouviña, Rebecca Allen i Raquel Carreras que van ser fonamentals.
A pesar que l’equip rus va ser irresistible des del xiulet inicial el València va saber aguantar la pressió amb 19 robatoris en defensa i una extraordinària Cristina amb 11 punts, 9 assistències i 5 robatoris. Allen va ser la màxima anotadora amb 18 punts, (quatre tiples).
El València va eixir molt motivat des del principi, robant i corrent sense parar anotant la màxima diferència en el minut 21 amb 44-34. El quadre rus es va imposar durant diversos minuts fins a aconseguir la mínima diferència però finalment la tenacitat i aplom de les locals va determinar el rumb del partit.