Malament es presentava el partit de lliga contra el Mallorca amb el xiulet del final del primer temps perdent a casa per 0-2 gols, però en el segon i amb l’ajuda de l’expulsió de Kang-in Lee en el minut 54, el València va recordar a l’equip del seu bons temps, amb arpa, coratge i gallardia, la qual cosa li va portar a empatar el partit en el minut final de la contesa. Cal dir que també van ajudar els canvis de Bodalás entrant Alderete, Soler i Marcos André en lloc de Maxi Gómez, Racic i Diakhaby.
El Mallorca va plantejar un partit molt seriós, sobris en defensa i sòlids i esmunyedissos en els llocs de dalt. El València ho intentava però el perill el portava l’equip visitant i només un parell d’arribades a l’àrea rival es van sumar al seu bagatge ofensiu. El Mallorca es va avançar en el minut 32 amb un gol d’Ángel assistit pel coreà ex-valencianista. Sis minuts després Dani amb l’ajuda de Diakhaby que ficava la pilota en pròpia porta, el Mallorca dominava clarament al València.
El València absent en atac durant els primers 45 minuts va reaparéixer amb diverses oportunitats a partir de l’expulsió i en el minut 93 Gonzalo Guedes amb l’ajuda de la defensa rival que canvie la trajectòria del seu tret va aconseguir batre al porter mallorquí. Moments abans del xiulet final Gaya igualava la trobada deixant un punt a casa.
EL Mallorca no li ho podia creure, després d’haver fet un partit molt seriós deixava escapar per segona jornada consecutiva els punts de la trobada.
El València es queda en el lloc 10 de la taula amb 13 punts i el Mallorca en el lloc 12 amb un punt menys.
El pròxim partit mesurarà al València en el camp del Betis el dia 27 a les 20 hores.