Els bous al carrer és una tradició difícil d’erradicar als pobles de la Comunitat Valencina. Units a aquesta activitat estan les festes més importants de moltes localidadades. Ni tan sols els moviments antitaurins han pogut erradicar aquesta antiga afició.
Onda celebrava aquesta setmana la seua festa mes important en honor al Santíssim Salvador, la Verge de l’Esperança i Sant Roque. Des del passat dìa 22 la alegria ha inundat els carrers de la població, celebrant-se multitud d’actes que satisfan les inquietuds festives dels ondenses de totes les edats.
Les festes han acabat malament amb la mort d’un home de 55 anys a causa d’una banyada rebuda per un dels Bous al Carrer en la jornada d’ahir dissabte.
Després de la banyada el ferit va ser traslladat a l’Hospital de la Plana on després de diversos intents de reanimació no aconseguien estabilitzar-lo i ha mort per parada cardiorespiratòria.

La trobada amb el bou li va seccionar part de la femoral de la cuixa, causant-li una gran pèrdua de sang i també un fort colp al cap que li va provocar un traumatisme cranoencefalic.
A la la Pobla de Farnals també la celebració de les seues Bous al Carrer ha deixat dos ferits. Un d’ells una persona de 25 anys va patir una commoció en ser atropellat per una dels caps de bestiar. Va ser traslladat a l’Hospital Clínic on li van realitzar diverses proves descartat lesions greus. L’altra persona amb una edat de 36 anys va rebre una banyada de quatre centimetros en la cuixa, que ha provocat el seu internament en el mateix hospital.
Totes dues poblacions han suspés cautelarment els seus festejos