Hispà Suïsses en un celler amb un gran palmarés al llarg de les seues dues dècades d’existència. Els seus vins han sigut objecte de nombrosos premis en els més prestigiosos esdeveniments del sector i també en els llistats de la Guia Parker. Recentment Verema, la major plataforma del sector al nostre País, li va concedir el premi al Celler espanyol amb Millor Trajectòria Històrica, a causa de la seua meteòrica projecció, comptant amb un magnífic equip humà i una sofisticada mecanització per a l’elaboració dels seus vins.

Divideix les seues visites de enoturismo en:

EXPERIÈNCIA ENOLÒGICA: PREU 30 € DURACIÓ 90 MINUTS.

Visita guiada pel celler, explicació del procés de vinificació i envelliment, visita al parc de barriques, degustació de tres vins amb aperitiu i botella obsequie a triar.

Un recorregut guiat per les instal·lacions del celler on descobriràs els secrets de l’elaboració dels nostres vins i caves. Envoltats d’un entorn únic, amb vinyes de més de 80 anys d’antiguitat de la varietat autòctona boval.

Coneixeràs la nostra filosofia de treball en la vinya, la selecció del raïm, la seua vinificació i envelliment.

Recorrerem el parc de barriques, visitarem el nostre exclusiu hotel rural, enclavat a la casa pairal de 1905 ‘Finca Casa La Borratxa’, i acabarem degustant nostres reconeguts vins acompanyats d’un aperitiu. A més, t’obsequiarem amb una botella del teu vi favorit.

EXPERIÈNCIA GASTRO-ENOLÒGICA: PREU 60 €. DURACIÓ 4 HORES

Aquesta opció conté una visita guiada pel celler, explicació del procés d’elaboració i envelliment, visita al parc de barriques, degustació de tres vins amb aperitiu, botella obsequie a triar i menjar tradicional en saló privat.

Un recorregut guiat per les instal·lacions del celler on descobriràs els secrets de l’elaboració dels nostres vins i caves. Envoltats d’un entorn únic, amb vinyes de més de 80 anys d’antiguitat de la varietat autòctona boval.

Coneixeràs la nostra filosofia de treball en la vinya, la selecció del raïm, la seua vinificació i envelliment.

Recorrerem el parc de barriques, visitarem el nostre exclusiu hotel rural, enclavat a la casa pairal de 1905 ‘Finca Casa La Borratxa’, i acabarem degustant nostres reconeguts vins acompanyats d’un aperitiu.

A més, t’obsequiarem amb una botella del teu vi favorit.

Combina l’experiència enològica amb un distés menjar acompanyat dels nostres vins en el saló privat amb visites a la vinya.

RELAX ENTRE VINYES : PREU 120 € PER PERSONA. DORMIR EN EL CELLER

Aquesta opció conté una visita guiada pel celler en horari de matins, explicació del procés de vinificació i envelliment, visita al parc de barriques, degustació de tres vins amb aperitiu, botella obsequie a triar, sopar tradicional en saló privat i allotjament en habitació doble Deluxe i desdejuni exclusiu amb vista a la vinya.

Hotel enclavat dins del celler, reconstruït sobre la casa de 1905 ‘Finca Casa La Borratxa’ on gaudiràs d’un entorn únic.

Disposa de wifi gratuït i de totes les comoditats necessàries per a fer de la teua estada una experiència inoblidable.

A més, disposa d’una acollidora zona comuna on podràs contemplar les meravelloses postes de sol i fins i tot gaudir d’un meravellós sopar a la llum de la lluna.

 

També és possible la celebració d’esdeveniments privats en el celler

Contacte amb el celler: telèfon 661 89 42 00 o info@bodegashispanosuizas.com

Contacte per a enoturisme amb grups majors de 25 persones organitzat per Menjar a València: 626 56 29 13 o info@comerenvalencia.es . S’organitza amb autocar col·lectiu

FOTOS DE LA VISITA