Eternals, de Marvel Studios, dona la benvinguda a un nou i emocionant equip de superherois a l’Univers Cinematogràfic de Marvel el 5 de novembre.
L’excepcional repartiment inclou a Richard Madden com el totpoderós Ikaris, Gemma Chan com Sersi, amant de la humanitat, Kumail Nanjiani com Kingo, la potència còsmica, Lauren Ridloff com el veloç Makkari, Brian Tyree Henry com l’inventor Phastos, Salma Hayek com la sàvia i espiritual líder Ajak, Lia McHugh com l’eternament jove Sprite, Don Lee com el poderós Gilgamesh, Barry Keoghan com el distant i solitari Druig i Angelina Jolie com la feroç guerrera Thena. Kit Harington interpreta a Dane Whitman.
Sipnosis
Els eterns són una raça alienígica immortal, amb poders màgics, creada pels Celestials que han viscut durant més de 7.000 anys en secret en la Terra i que mai han hagut d’intervindre. Ara davant una imminent amenaça global en el Planeta es reuneixen per a protegir a tots els terrestres de l’enemic més antic de la humanitat «Els Desviantes».
Creats per Jack Kirby, els Eterns van fer la seua primera aparició en els còmics en 1976, amb el llançament del primer número d’una edició pròpia del mateix nom.