La Galeria Alba Cabrera acull una exposició col·lectiva amb més de 20 artistes que han exposats les seues obres en ella al llarg dels anys. Un recorregut en el temps que delectarà als qui visiten aquest espai fins a el  pròxim 8 de desembre.

La Galeria és sens dubte un dels espais culturals més importants de la Capital del Túria. Actualment al carrer Joaquín Costa número 4 de València, on porta situada poc més de tres anys, després d’estar en altres tres ubicacions diferents, com el Carrer En Sanz, el Carrer Padilla o Felix Pizcueta. Els canvis sempre van ser motivats per necessitats d’espai o obligats per la conjuntura econòmica del moment. Afortunadament va saber adaptar-se a tots ells i actualment continua acostant-nos la millor oferta cultural del sector. Al capdavant de la Galeria està Graciela Devincenzi que declara que sense passió seria impossible regentar un negoci d’aquest tipus ja que l’art desgraciadament no viu el seu millor moment i quasi sempre és difícil quadrar els comptes del mes. No obstant això Alba Cabrera és un referent a València i els millors artistes del moment han penjat en ella les seues obres.

La Galeria compleix aquests dies 35 anys, que no són pocs, mostrant la fortalesa i la passió per mantindre viu un dels ports valencians del món de l’art amb gran èxit. Noms com José Juan Gimeno,  Irene Fabra,  Graells Perceval, Rodrigo Sancho, Manuel Sánchez Algora, Eva Armisen, Carmen Baena, Paco díaz, Raquel Garín,  Pierre Louis Geldenhuys, Carmen Michavila, Victoria Santesmases o Rocio Verdejo, són només alguns d’una llarga llista  que han mostrat les seues obres en aquest temple de la pintura, escultura i altres arts plàstiques.

La Galeria es va obrir inicialment com a editora de gravats, acollint a artistes de la talla de Chillida, Valdés, Arcadi Blasco o Tapies, però seria en 1991 quan va començar a exposar treballs de pintors, escultors o fotògrafs tant novells com consagrats. Aquells anys van ser molt bons amb un gran interés del públic per conéixer tots els secrets de el  món de l’art. La crisi del 2008 va suposar un parèntesi que va durar diversos anys, encara que afortunadament va tornar finalment l’interés per les creacions dels artistes.

La Pandèmia ha alentit l’activitat de la Galeria, com en desgraciadament també ha passat en altres sectors però és habitual la seua presència en Mostres com Ar Madrid, Arc i altres cites importants del món de l’art.

Geometries expandides de María Angélica Viso

Al final d’aquesta exposició col·lectiva tindrà lloc l’exposició individual de l’artista veneçolana María Angélica Viso “Geometries expandides” que estarà vigent durant totes aquestes festes nadalenques.