El Restaurant Goya és un d’aquests locals que quan els visites compleixen amb escreix les expectatives que portaves, abans d’entrar en ells. Un servei cuidat, atent i precís que no passa desapercebut per a ningú. El seu celler també és digna d’esment, amb quasi un centenar de referències entre blancs, negres, rosats i caves. I les instal·lacions perfectes per a gaudir de la bona taula, separació adequada i ventilació que infonen confiança, sobretot en aquests temps que corren.
Però aquestes qualitats no tindrien massa sentit sense una oferta gastronòmica ajustada a elles. Goya té un segell propi, creat pel seu Xef Fernando Navarro que imprimeix caràcter a una carta elaborada amb productes i receptes de la terreta on no falten altres productes de qualitat que sense pertànyer a la nostra horta mereixen una atenció especial, com les carns o el marisc que rep fresc cada dia i que enriqueix notablement la seua producció culinària. Plats del receptari tradicional, altres creats per Fernando Navarro i una extensa oferta d’arrossos, que Diego elabora a la perfecció, són el reclam perfecte per al bon gurmet. Les publicacions gastronòmiques més importants de la Comunitat Valenciana tenen moltes pàgines reconeixent la labor d’aquest restaurant que va obrir les seues portes fa ara cinc anys i que ha trobat un lloc de privilegi en la gastronomia valenciana.