Hispà va recollir el premi PRENAMO en la categoria d’Enologia en el Casino de Madrid per ser una marca “que es constitueix en referent obligat per a nous emprenedors del teixit empresarial del nostre país”

Nou reconeixement per al celler de Requena després del recent premi Al Millor Celler de Cava d’Espanya o entrar en el tercer lloc dels millors cellers espanyols de la dècada

L’últim mes està sent especialment dolç per a Hispà Suïsses pel que de recollida de premis es refereix a la marxa d’aquest celler de Requena que elabora els seus vins en tres denominacions diferents: Cava, València i Utiel-Requena.
Dijous passat va rebre l’últim guardó, el Premi a l’Excel·lència Empresarial i Professional, en la categoria que reuneix els cellers, que va entregar en el Casino de Madrid l’Associació de Joves i Nous Dissenyadors i que reconeix anualment a “aquelles marques que es constitueixen com a referent obligat per als nous emprenedors del teixit empresarial del nostre país en totes les seues disciplines”.
Aquest nou premi se suma al que revelava fa unes setmanes l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV) en seleccionar les millors deu cellers espanyols de l’última dècada i incloure a Hispà en tercer lloc.
Aquest reconeixement té especial valor perquè arriba de la suma de crítiques i votacions del col·lectiu al llarg de deu anys, i que conjumina a 170 crítics de vi i gastronomia del nostre país, el treball diari del qual es veu reflectit en més de dos centenars de mitjans de comunicació, entre periòdics, ràdio, televisió, blogs, portals temàtics, etc…
A més, el diari La Razón la nomenava Millor Celler de Cava d’Espanya de l’any. Reivindicava així el treball realitzat amb els caves Tantum Ergo, que han revolucionat la manera de fer caves al nostre país… i a més des de València, valorant especialment aqueix toc afrancesat que els han situat a l’avantguarda de les bambolles.
I al juliol va ser Verema qui reconeixia a Hispà com el celler “amb millor trajectòria històrica” pels vint anys d’innovació i de “intuïció” que els ha fets una referència obligada de vins de varietats com pinot noir, en l’elaboració de caves, en rosats, o en negres de guàrdia, situant a la signatura en la punta de llança de la Comunitat Valenciana.