Tres germans adults es reuneixen a la casa de la seua àvia. Ja no viu ningú allí, la casa està desocupada, excepte per un munt d’andròmines inservibles que cal tirar al fem immediatament, perquè en un moment arribaran els possibles compradors, cadascun amb la intenció de convertir la casa en una cosa diferent: des d’un centre de tercera edat, fins a una particular acadèmia d’ensenyament, passant per una pizzeria.
Però a la casa de l’àvia, oculta sota una fina capa de pols, encara roman la feliç infància dels tres germans. I, pel que sembla, està intacta.
Una història plena d’emocions, riures i cançons. Teatre d’actors, música, titelles i cançons
Autoria: Mario Caballero Actor, productor i narrador oral. Fundador de Pàmpol teatre s.l.

En CARRER Pi Sant ,1, Alacant
Adreça: SANDRA PRIM
Intèrprets: Mario Caballero Actor, Sandra Prim Marcos Pez
Adaptació: Sandra Prim i Mario Caballero
Escenografía: Segones vides
Vestuari: A frec de roba
Música: Reco Jimenez
Il·luminació: Kiko Martinez
Sonido: El Polze Produccions
Duració: 65
(+6 anys)

ENTRADES – INVITACIONS
L’accés a les actuacions serà mitjançant entrada-invitació que només es podran reservar en línia des d’aquesta pàgina .Les invitacions estaran disponibles dues setmanes abans de la realització de l’esdeveniment fins a esgotar existències . Una mateixa persona titular e-mail només podrà adquirir fins a 4 invitacions per a cada funció. Es prega s’adquirisquen només aquelles invitacions que realment es vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar l’assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció quedaren localitats disponibles, l’aforament establit es completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació reservat.

NORMES D’ASSISTÈNCIA
Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d’accés regulades per l’autoritat competent, seguint en tot moment les indicacions del personal municipal.
Obertura de portes per a accés a la sala d’actuació 45 minuts abans de l’inici de cada representació. Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació en les localitats . Recordem que s’ha d’emportar màscara en tot moment. El seu ús serà obligatori punt a l’entrada, durant i a l’eixida de l’actuació, respectant el 1´5 m. de distància . Després de la finalització de la sessió, l’organització realitzarà una eixida escalonada amb els i les assistents per a evitar aglomeracions.
Una vegada iniciat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala. Està prohibida qualsevol enregistrament audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars.
Es prega s’atenga a partir de que edat es recomana cada espectacle. L’edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d’aqueixa edat .En tots els casos, els menors de 12 anys han d’estar acompanyats per un adult. A fi de complir la Normativa d’Evacuació, no es permetrà l’accés a la sala amb carros infantils, deixant aquests en els llocs que en cada centre s’indiquen.

http://www.facebook.com/events/600847991106177