LA CENICIENTA
Dissabte 30, Diumenge 31 Octubre i Dilluns 1 Novembre

La coneguda història infantil de la Cenicienta puja a l’escenari del Teatre Carolina per al delit de tota la família. Torna’t a emocionar amb la història de la jove xica relegada a criada per la seua madastra que, amb l’ajuda d’una fada padrina, aconsegueix complir un gran somni, convertir-se en princesa.
Érase una vegada una bella i bondadosa jove anomenada Cenicienta a qui la seua cruel madrastra i les seues dues germanastres obligaven a ocupar-se de les labors més dures del palau, com si fora l’última de les criades.
Un dia, el fill del Rei va anunciar la celebració d’un gran ball. La pobra xiqueta es va posar a plorar amargament perquè també li hauria agradat anar al ball del Príncep. Però heus ací que se li va aparéixer la seua fada padrina, va fer una carrossa amb una carabassa, va convertir sis ratons en altres tants cavalls, una rata en un gruixut cotxer, i sis fardatxos en elegants lacais. Li va advertir que, al caient de la mitjanit, tot tornaria a la seua realitat.
Però la pobra Cenicienta, tan feliç amb el seu Príncep, quasi oblida que a les dotze acabava l’encanteri. Quan va sentir la primera campanada de les dotze, va arrancar a córrer i, amb les presses, va perdre un de les seues sabates de cristall… viu en família aquesta història en format teatre musical.

ATENCIÓ:
• A continuació, podràs comprar l’entrada per a acudir a aquest espectacle.
• Tots els espectadors paguen entrada a partir de dos anys (inclusivament).
• Entrada no numerada. En taquilla, a la teua arribada, t’assignarem la butaca i fila.
• Es prega puntualitat. Una vegada començat l’espectacle, no es podrà accedir a la sala.

Venta de entradas https://www.teatrocarolina.com/la-cenicienta/