El Gran Teatre d’Elx acollirà aquest divendres, 12 de novembre, a les huit de la vesprada l’estrena nacional de l’obra In visibles de la companyia teatral Maracaibo. L’obra és un espectacle per a visibilitzar a les dones invisibles, aquelles que representen a la meitat de la humanitat.

Un dia després, el dissabte 13, actuarà en el Gran Teatre Anthony Blake, un mentalista que presentarà l’espectacle singular Sí! Té sentit per a deixar al públic fascinat. I el diumenge 14.

Gran Teatre
• Divendres 12 de novembre.

Teatre: In visibles per Maracaibo Teatre (estrena nacional)

Entrades: en la taquilla del Gran Teatre i Instanticket.

Horari: 20.00 hores.

Informació: In visibles és un espectacle per a visibilitzar a les dones invisibles, perquè el que no es veu, no existeix. Les dones representen la meitat de la humanitat i, no obstant això, no estan reflectides en la història, la literatura,
la ciència, la política, l’esport i els jocs de poder. La història la conten sempre els vencedors i les dones han sigut les vençudes en totes les guerres.

Dissabte 13 de novembre.

Teatre: Sí! Té sentit per Anthony Blake

Entrades: en la taquilla del Gran Teatre i Instanticket.

Horari: a les 20.00 hores.

Informació: Quantes vegades has recordat a aqueix amic que fa anys que no veus i aqueix mateix dia o l’endemà sona el telèfon i és aqueix amic que et crida? Estic convençut que en uns anys serà una cosa normal i natural el fenomen telepático. Ciència-ficció? Us mostraré com fer-ho: Com enviar i rebre missatges d’un cap a una altra… Com manejar la ment d’una altra persona… Només és qüestió de concentració i ment oberta. Anthony Blake descobrirà només a uns quants, als quals considere que estan més disposats, receptius… Però, recordeu: tots poden fer-ho. Benvinguts a Si! Té sentit.