Una comitiva amb el President de la Diputació d’Alacant al capdavant es troba a Londres per a promocionar Alacant com a mercat turístic en el mercat anglés. El fòrum és el World Travel Market on el Patronat Costa Blanca arribarà a acords amb agències de viatge, operadors turístics i empreses afins amb l’objectiu d’aconseguir acords que permeten un major fluïsc de visitants britànics a la costa alacantina i a la seua província.
El Covid ha mantingut a ratlla les operacions turístiques però la millora de la situació pandèmica així com la importància del turisme per a la província alacantina fa necessari aquest desplegament per a formentar l’arribada de visitants britànics a curt i mitjà termini a fi de millorar les dades econòmiques del sector. Es posarà l’accent en la seguretat per a aquells que us visiten i les mesures anti-covid preses per a aquest flux de visitants.
Segun el President …»l’any que ve és fonamental per a recuperar el nostre motor econòmic més important i oblidar quants abans, sense deixar arrere les mesures de seguretat, aquests 20 mesos tan nefastos per al turisme» i va prosseguir «cal arribar a acords amb els operadors més rellevants d’aquest país i empreses de viatge per a pal·liar els efectes del Brexit i fer-los veure als britànics que som un destí segur. Cal fer un esforç per a situar la Costa Blanca en l’epicentre turístic europeu».

Enguany, Costa Blanca assisteix, acompanyat pels municipis d’Altea i Guardamar del Segura, amb el propòsit de testar al sector en un moment clau, després de l’alçament de les restriccions aèries i l’augment de la connectivitat i freqüències de vol a tot el món. L’organisme autònom de la Diputació d’Alacant disposarà d’un taulell, dins de l’estand de Turisme Comunitat Valenciana, des del qual donarà visibilitat a l’oferta esportiva, cultural, ambiental, gastronòmica i d’oci de la província amb el propòsit de recuperar al mercat britànic, proporcionant un espai de treball ampli i funcional a les empreses i entitats assistents. Així mateix, Costa Blanca serà present en la fira WTM virtual, els dies 8 i 9 de novembre, amb reunions virtuals concertades.