El president de la Diputació de Castelló, Jose Martí, el diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Lola Guillamón, han presentat aquest matí la setena edició del WorkFòrum Castelló, que torna al format presencial amb més de 40 empreses inscrites.

La fira se celebrarà el pròxim 11 de novembre, de 9 a 18 hores, a la Cambra de Comerç de Castelló. Aquest punt de trobada entre empreses que busquen professionals i les persones que busquen treball té per objectiu connectar el teixit productiu de la província amb el talent i l’experiència de centenars de candidates i candidats que busquen una oportunitat laboral.

Aquesta nova edició comptarà amb empreses que representen part del teixit econòmic provincial, com és el cas del sector de la ceràmicala indústria química, comerç, construcció, restauració, serveis i noves tecnologies, entre d’altres. Alguns dels llocs de treball als que es podrà optar són de personal de magatzem, de repartiment, personal tècnic d’assistència, de producció o de manteniment, auxiliars de neteja, conserges, operaris i operàries d’indústria, personal administratiu d’exportació, de vendes, agents de segurs i electricistes, entre altres.

El president de la DiputacióJosé Martí, ha assegurat durant la seua intervenció que, ara mateix, «la nostra meta és reactivar la província de Castelló a través de la reconstrucció econòmica i social». En aquest context, Martí veu «indispensable» la celebració de fòrums en què es fomente la creació d’ocupació, «com és aquest cas, en el que esperem la creació de vora 200 nous lloc treball a través de les 120 ofertes presentades».

Per la seua part, el diputat de Promoció Econòmica ha explicat que aquesta jornada «comptarà amb un programa específic relacionat amb la superació d’una entrevista de treball, amb l’objectiu de millorar els materials a presentar i la comunicació entre les persones interessades i l’empresa».

Per a Ferrando, «la transformació del nostre sistema productiu és ja una realitat i si volem contagiar a les nostres empreses i professionals d’aquesta nova manera de funcionar, les administracions públiques hem de ser pioneres i col·laborar amb els diferents agents del nostre entorn per a dinamitzar l’ocupació de qualitat».

Finalment, Guillamón ha incidit en la necessària col·laboració institucional perquè es constituïsquen «entorns favorables a la creació de l’ocupació». «De segur que aquesta edició marcarà un inici per a trobar llocs de treball de qualitat a la província de Castelló, i més amb la varietat d’empreses presentades, que va des de la ceràmica fins al sector alimentari», ha expressat la presidenta de la Cambra de Comerç.

A més a més, en aquesta edició del WorkFòrum s’han programat conferències que es realitzaran en streaming des del plató de televisió ubicat a la Cambra de Comerç, que tractaran sobre les fases d’una recerca activa d’ocupació eficaç, la comunicació i la imatge durant les entrevistes de selecció, la utilització de les xarxes socials i la creació d’un perfil professional per a la recerca de treball.

Martí, Ferrando i Guillamón han animat a totes les persones interessades a inscriure’s al WorkFòrum a través de la plataforma www.workforumcastellon.es fins a l’11 de novembre.

Les empreses que han confirmat la seua participació són: Decathlon, Leroy Merlin, KFC, Feu Vert, Makro, Grupo Gimeno, Marazzi, Keraben, Fustecma, A. Schulman, Absara Industrial, Altadia, Avramar, AXA Seguros, Azulev, Banco Mediolanum, CloudAppi, Club Náutico Oropesa del Mar, Colorobbia, DecoWork, Desarrollos Agroganaderos Cocab, Diverse Levante, Edo Palanques Construcciones, Electricidad Fabrelec, Estudio Cerámico, EuroAtomizado, Generali Seguros, Grupo Osga, Grupo Sifu, Huhtamaki, Inserta Empleo, Mapfre, Mediterranean Food Commerce, Nayar Systems, Orbel Grupo, Proinelec, Recambios Segorbe, Robles Sistemas Expositivos, Rocersa, Sacmi, Saria, UBE Group, Undefasa, Vasantec.

La Diputación y la Cámara programan para el día 11 la séptima feria de empleo de la provincia con talleres y más de 120 ofertas de trabajo

  • Todas las personas interesadas en inscribirse a WorkFórum pueden hacerlo ya a través de www.workforumcastellon.es

  • El presidente, José Martí, recalca que «nuestra meta es ahora mismo reactivar la provincia de Castellón a través de la reconstrucción económica y social»

  • Ferrando: «Tenemos que ser pioneros y colaborar con los diferentes agentes de nuestro entorno para dinamizar el emplo de calidad»

  • Guillamón: «Esta edición será la mejor ventana para encontrar trabajo de calidad en la provincia de Castellón, y más con la variedad de empresas presentadas»