Alacant celebrarà el pròxim dia 14 de novembre la seua III Edició de la Carrera del Mediterrani, mitjana marató (21’0975 km), sent la prova inclosa en el calendari Nacional de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. La carrera tindrà la seua eixida des de l’Avinguda de l’Estació situada en el centre d’Alacant, per a dirigir-se cap a l’avinguda d’Elx prenent el rumb de Urbanova i arribar als Arenals del Sol. Des dels Arenals del Sol la carrera es dirigirà pel litoral de la costa cap a la carretera del Faro de Santa Pola, per a entrar en la meta de la platja Varadero, en l’avinguda Santiago Bernabéu.
El Consistori, a través de la regidoria de Seguretat ha desplegat un dispositiu per a coordinar el certámen i el control del trànsit en el tram afectat per la Carrera. A ells se’ls sumara personal arribat des de Protecció Civil.
Aquestes seran algunes de les vies afectades: Avd. de l’Estació, Carrer Tucumán, Avd. Salamanca, General Lacy, Catedràtic Ferré Vidiela i Serrano. El tret d’eixida està previst per a les 9.30 hores del diumenge.
Trànsit recomana itineraris alternatius en direcció a Alacant-Aeropuesto mentre se celebre aquest esdeveniment: circular des de la Avd. d’Elx i desviament a Antoñita Moreno i direcció Aeroport-Alacant per la circumval·lació Alacant A-70 o A-79-
L’esdeveniment està organitzat per la Diputació d’Alacant i el Club Atlètic Montemar.
Hi haurà un dorsal solidari per a recaptar fons per a causes benèfiques, la qual cosa segurament promourà la participació d’algunes persones sensibilitzades amb malalties i causes de dístinta índole.