La Base de la Marina de València alberga des del passat 27 d’octubre la primera gran mostra col·lectiva del centre Àcentmètresducentredumonde de Perpinyà, fundat al juny de 2004 per l’empresari, mecenes i col·leccionista valencià Vicent Madramany. 101 obres de gran format de 33 artistes internacionals, que formen un recorregut pel més destacat de la col·lecció i que els visitants podran descobrir fins al 9 de gener de 2022.

Per a poder conéixer amb més profunditat la mostra i la figura de Madramany, La Marina de València ofereix des del passat cap de setmana visites guiades gratuïtes a l’exposició. Se celebren els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 12 hores i no és necessari realitzar una reserva prèvia.

La mostra col·lectiva del centre Àcentmètresducentredumonde reuneix més de cent obres que daten des de mitjan 60 fins a l’actualitat, i la col·lecció de la qual va ser impulsada pel valencià Vicent Madramany amb un format inèdit de col·leccionisme cooperatiu.

Amb aquesta exposició, La Marina de València ha volgut reivindicar la figura de Madramany, impulsor de la internacionalització de les cooperatives agràries valencianes, i la seua col·lecció d’art contemporani, que és una mostra significativa de la pintura europea actual i de la particular manera d’entendre l’art contemporani de l’empresari i col·leccionista valencià.

La pluralitat de llenguatges estètics de la col·lecció iniciada per Madramany queda perfectament representada en la mostra, comissariada per Artur Heras i Josep Salvador, en la qual poden admirar-se obres d’artistes internacionals com Valerio Adami, Lucebert, Ben Vautier, Jean Le Gac, Pat Andrea, Toni Bevan o Claude Viallat i valencians com Armengol, Javier Chapa, Adrià Pina, Chema López, Boix, Heras, Santiago Ydáñez,Tania Blanco, Mery Sales, Carolina Ferrer o Ernesto Casero.

L’exposició pot visitar-se de dimarts a divendres de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores, dissabtes de 10.00 a 19.00 hores (horari ininterromput) i diumenges de 10.00 a 15.00 hores. Els dilluns la mostra estarà tancada al públic excepte els dilluns festius que tindran el mateix horari que els diumenges.
La Marina de València
#LaMarinadeValència, un espai públic obert a la innovació, la nàutica i la gastronomia.