La Policia Local d’Elx va detindre dos homes de 46 i 58 anys per robar una màquina expenedora i forçar-la a la via pública. El dissabte 19 de febrer, al voltant de les 23.45 hores, la Sala d’Operacions (092) del cos de seguretat municipal va rebre la telefonada d’un veí del carrer Pascual Sempere Mogica que relatava, pel que sembla, que dues persones estarien forçant una màquina expenedora en la via pública.

Quan van arribar els agents, van localitzar els implicats ocults entre els vehicles del carrer. Un d’aquests portava un tornavís de grans dimensions i va fugir a la carrera en adonar-se de la presència policial. Després de donar-los abast, es van trobar als voltants un carro de compra replet de boles contenidores de xicotets joguets i la màquina expenedora amb signes evidents d’haver sigut forçada.

Posteriorment, els policies van poder saber que la màquina hauria sigut sostreta d’un establiment situat al carrer Patricio Ruiz Gómez. El seu propietari va ser informat, el qual no s’havia adonat de la seua desaparició.