No tots els restaurants poden presumir de reunir en si mateix tantes qualitats com l’establiment l’Alfàbega d’Alginet. Per a molts un bon rostidor, per a uns altres un perfecte restaurant i per a la gran majoria un local que permet triar des d’un plat de cullera, un arrocito, dels quals prepara Victor, un corder de llet rostit en el seu forn de llenya o una safata d’embotits i carn en la seua grill. Per a gustos acolorisques i la veritat és que la paleta cromàtica de L’Alfàbega dona molt de si i és capaç de cobrir les demandes més exigents.
El restaurant rostidor ha passat per un cicle d’adaptació que li ha vingut molt bé per a tindre clar quins són els seus objectius professionals. La Panacea d’aquest restaurant no passa per omplir el local fins a la bandera amb la condició de recaptar, no senyor, l’estrés que pot provocar un ple absolut el desvia de la seua filosofia de treball, encarnada en una atenció personalitzada i una deliciosa experiència gastronòmica per al comensal que segurament tornarà al restaurant de nou per a repetir-la.
Per a tindre un major control sobre l’aforament, L’Alfàbega conjuga en diferents menús, amb preus que oscil·len entre els 22 i els 30 euros, tant plats a la brasa com en el seu forn de llenya, arrossos de diferent factura, burguers gurmet que prepara artesanalment picant abans del servei cadascuna d’elles amb carns d’excel·lent qualitat i fins i tot té una magnífica oferta de postres casolanes. Aquests menús es veuen complementats diàriament per suggeriments que preparen amb productes del mercat adquirits aqueix mateix dia i que doten a la seua oferta de frescor i dinamisme.
Alfàbega és un establiment per a gaudir, per a fer un parèntesi en l’enrenou diari, per a relaxar-se i entregar-se a tot un món màgic ple d’experiències sensorials que transmet a través de la seua oferta culinària. Una altra de les seues novetats és la reforma de la seua terrasseta, que presenta una decoració amb molt bon gust i està condicionada per a gaudir en ella tots els mesos de l’any.
El Restaurant està en el Polígon Industrial Nord, C. del Censal, 21, 46230 Alginet (des del desvio de l’autovia des de València a uns 500 metres de l’eixida.