La comarca de l’Alt Palància ofereix una gran varietat de recursos i productes turístics de qualitat, sustentats pel privilegiat entorn mediambiental en el qual es troba. Banyada per les aigües del riu Palància i emmarcada pels parcs naturals de la Serra de Espadán i de la Serra Calderona, és un destí ric en paisatges naturals, història, patrimoni i gastronomia.

La campanya reafirma la clara aposta per un turisme de proximitat, divers i segur. Sota l’eslògan “Està en el teu interior”, el territori apel·la a un interior de la Comunitat Valenciana que sempre sorprén, així com a les vivències dels qui visiten els 19 pobles que conformen la Mancomunitat. La zona s’erigeix com un destí ideal per a un públic que busca un destí pròxim i alhora segur davant les circumstàncies actuals causades per la pandèmia.

Quatre són els pilars sobre els quals es basa la proposta turística de la comarca castellonenca: Terra d’aigües, que posa en valor els innombrables rius, salts, fonts i embassaments; Sabors Alt Palància, amb un rebost compost per olis d’oliva de primera qualitat, fruita seca com les ametles, vins, formatges i tòfones; Petjades de la història, que recull el variat patrimoni d’aquestes terres; i Activa’t en l’Alt Palància, amb rutes i activitats que et permeten connectar amb l’entorn i una agenda repleta de propostes i esdeveniments culturals.

Aquesta campanya forma part del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Alt Palància. Un conveni entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló i la Mancomunitat Intermunicipal de l’Alt Palància, la finalitat del qual és dinamitzar el turisme del destí.

La campanya “Està en el teu interior” està orientada als residents i turistes de les províncies de València i Castelló, posicionant l’Alt Palància com un destí idoni per a visitar en els ponts i caps de setmana de l’últim trimestre de l’any. Comprendrà diversos mitjans, suports i formats, tant en línia com offline, incloent televisió, ràdio, premsa, mitjans en línia, publicitat exterior, xarxes socials i l’organització de visites dirigides a *prescriptores especialitzats.

La Mancomunitat Alt Palància està formada pels municipis d’Almedíjar, Altura, Azuébar, Bejís, Benafer, Castellnovo, Caudiel, Chóvar, el Toro, Fuente la Reina, Geldo, Jérica, Navajas, Pina de Montalgrao, Soneja, Sot de Ferrer, Teresa, Torás i Viver.