El  Elche va saltar al camp amb la intenció de traure profit davant un Barcelona que no travessa el seu millor moment. A 18 punts del Reial Madrid, la qual cosa farà dificil lluitar per la lliga, només li quedava la lluita per ocupar llocs de Champión League. Els blaugranes han demostrat moltes manques durant aquesta temporada i els il·licitans van voler aprofitar el dubtós estat de forma de l’equip català.
El Barca va voler agradar en el seu feu i des del primer moment s’incline decididamene a l’atac. En els primers minuts l’Elx va rebre un gol de Ferran Jutglá que va ser anul·lat per un clar fora de joc. A partir d’ací l’Elx es va estirar i va aconseguir igualar el joc i durant molts minuts no va manar ningú en la trobada.
Poc més tard dues accions quasi consecutives van acabar en un 2-0 sobtat. Primer Ferran de cap, en una acció on Busquets va fer falta a Diego González, i després Gavi, amb un tret ajustat que va colpejar en el pal abans d’entrar en la porteria. Malgrat els dos contratemps, l’Elx podia haver retallat distàncies per mediació de Enzo Roco, amb un tret dins de l’àrea que va marxar per damunt de la porteria de Ter Stegen. En aquestes circumstàncies es va acabar el primer temps del partit.
L’equip il·licità va eixir amb molta arpa en el començament del segon temps, posant en moltes ocasions contra les cordes al Barcelona. Tete Morente amb una jugada individual va llançar una pilota imparable per al porter que signifique el 2-1, un minut i mig més tard un centre del golejador Morente va ser rematat de cap per Pere Milla col·locant el 2-2l en el marcador. L’Elx havia aconseguit una autèntica machada en e Camp Nou contra tot pronòstic
Quasi al final del partit, Nico, un xaval de la pedrera barcelonina i en una jugada molt dubtosa va sentenciar el partit amb el 3-2. Una jugada que no va fer justícia a l’Elx que no va meréixer eixir sense puntuar del camp rival.