El Centre Cultural d’Almussafes estrena hui a les 20.00 hores, l’obra Draps *Bruts a càrrec del grup de dansa INTRAT-Cia. Asesoria Dramaturgica: Eva Zapico i Il·luminació: Kris.

L’obra és un al·legat a favor de la igualtat, una anomenada a l’ordre a una societat que encara que cada vegada més avançada, continua posant traves al desenvolupament de la dona, relegant-se en massa ocasions a un segon pla. El paper de la dona en el món laboral, en les seues relacions socials i fins i tot la seua vida en parella encara estan molt lluny d’aqueixa igualtat somiada. El maltractament també s’aborda de manera manifesta en un cant per la compressió i el respecte a la dona.
Segons les intèrprets…
«Amb aquesta proposta volem deixar que parlen les nostres veus internes plenes de pors. Pors que no reconeixem, que ens ofeguen i ens aterreixen. Pors que deixem a un costat perquè ens fan creure que no són reals.

«Vivim en una societat on a pesar que la posició de la dona està avançant, la inferioritat continua estant implícita. L’objectiu és visibilitzar que aquests casos no ocorren de manera puntual i aïllada, sent conscients que això passa al nostre al voltant i als nostres cercles més íntims. Desitgem que aquesta obra induïsca a la reflexió i que més prompte que tard aquesta *luha haja servit per a establir la plena igualtat entre tots dos sexes…»