El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha defensat la baixada d’impostos que reclamen els empresaris al Govern Central, a qui ha demanat no carregar als contribuents aquests sobrecostos que asfixien a les petites i mitjanes empreses i a les economies familiars.

“Malgrat el context econòmic que arrosseguem i malgrat les dificultats que han de suportar, són els empresaris els que generen riquesa i ocupació a la nostra província”, ha assegurat el responsable institucional, qui va participar anit en la commemoració del quart aniversari de CEDELCO -Cercle Empresarial d’Elx i comarca- i en el relleu de la seua Junta Directiva, un acte que es va celebrar en IFA amb la presència de nombroses autoritats.

Mazón ha qualificat a Elx com el “cor econòmic de la província d’Alacant i una de les referències econòmiques més importants de la Comunitat Valenciana”, al mateix temps que ha manifestat que el nou president de CEDELCO, Salvador Pérez, i el seu equip de treball “defensaran a la seua ciutat, al Baix Vinalopó i a tota la província amb convicció, impuls i ganes”.

Així mateix, ha recordat que la Diputació d’Alacant continua treballant amb l’entitat perquè el Centre de Congressos d’Elx siga una realitat. “Gràcies al treball conjunt estem fent ja uns passos que no faran marxa enrere, sinó que els accelerarem amb moltíssima il·lusió i atesa el deute històric que hi ha amb Elx”, ha concretat el president, qui ha matisat que la institució provincial “és conscient d’aquest deute i continuarem impulsant-la”.

“Nosaltres complim amb el full de ruta i amb els plans i inversions estratègiques que necessita Elx i CEDELCO ha sigut, és i ho continuarà sent amb aquest relleu, fonamental per a aquest i molts altres objectius”, ha puntualitzat.

D’altra banda, durant la seua intervenció en l’acte Mazón va tornar a reivindicar el consum de productes de proximitat ‘Made in Alacant’ per a generar economia i aconseguir incrementar la creació de llocs de treball i el PIB provincial, així com la necessitat d’aigua, en quantitat i qualitat, procedent del transvasament, un assumpte clau per al territori “que cal defensar tots els dies i davant qui faça falta, governe qui governe”.

Finalment, Mazón ha puntualitzat que el Cercle Empresarial d’Elx i comarca “s’ha convertit en tota una referència per a la ciutat, per al Baix Vinalopó i en general per a tota la província”, ha assegurat que constitueix “una referència de suport a tot el teixit empresarial i industrial de la comarca”.