David Monjo i Miguel Soria s’han estrenat com a àrbitres europeus a Itàlia, en la trobada que enfrontava a AC Life Style Handball i el Maccabi Arazim Ramatgan pertanyent a la European Cup fenemina.
Per a tots dos ha sigut tot un esdeveniment després de dirigir en els Jocs del Mediterrani en 2018 el partit entre Croàcia i Tunísia. També van participar en el Torneig Internacional d’Espanya d’Handbol femení celebrats a les ciutats d’Alacant i de Palència.
Una altra de les seues intervencions destacades va ser l’arbitratge entre les Gerreras i els Hispans que classificaven per als Jocs Olímpics de Tòquio. També van ser designats per a per a la Supercopa d’Espanya que va enfrontar al Benidorm i al Barcelona i van dirigir el partit de quarts de final de la Copa del Rei entre el Abanca Ademar i León i Bada.
Cal destacar el seu gran paper en les competicions domèstiques, ja que durant la temporada 2020/2021 el valencià i el madrileny van ser designats per a la Supercopa d’Espanya, que va enfrontar al Benidorm i al Barcelona. També van dirigir el partit de quarts de final de la Copa d’SM el Rei entre Abanca Ademar León i Bada.