La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha compartit aquesta vesprada amb la Xarxa Sanitària Solidària la celebració del cinqué aniversari de l’entitat. L’acte commemoratiu ha tingut lloc a l’Espai Cultural Obert Les Aules i ha comptat amb la participació de les 21 agrupacions i institucions que conformen la Xarxa.

Puerta, que va liderar ara fa un any l’adhesió de la Diputació a la xarxa, ha estat la responsable d’obrir l’acte amb un parlament centrat en agrair el treball conjunt que s’està fent per a defensar el dret a la salut des d’una visió global, integral i inclusiva. Per al futur, la vicepresidenta ha desitjat que «entre totes i tots continuem remant en una mateixa direcció per a construir noves aliances que fomenten la cultura de la solidaritat i la cooperació a les nostres comarques i en el món sencer».

En la vetllada s’ha repassat la trajectòria de l’associació i s’han presentat les accions que es desenvoluparan pròximament, com l’edició de la Guia de Bones Pràctiques en Cooperació Internacional Sanitària i la IV edició de la mostra de Cine ‘Mirant’.