La Nit de Haloween se celebra en la matinada del 31 d’octubre a l’1 de novembre, Dia de Tots els Sants. Ja fa uns quants anys que aquesta festa s’ha implantat a Espanya, al principi de forma una miqueta tímida, però hui dia es considera una de les festes més atractives en aquestes dates d’any. Als Estats Units on més repercussió té, sent coneguda com la Nit de les Bruges. Els xiquets la gaudeixen de manera especial visitant familiars i amics amb la seua proposta de «truc o tracte» en demanda d’unes monedes o llepolies.
València
A València se celebra el Festival de música electrònica Bomb!Bas a la Sala República de Mislata amb l’actuació de Phuture Noize, Lady Dammge, Javi Boss i Bassdrum Proyect amb molta disfressa, bon rotllo i terror
La Marina Beach Club celebra Holloween On Fayer des de les les 6 de la vesprada fins a les 4 i mitja de la matinada. Una festa amb els dj’s amb més marxa del moment.
Per als quals li agraden els sobresalts poden acudir al cinema a visionar alguna de les pelicules de terror següents: Halloween Kills, Maligne o No Respires presents en diversos cinemes de la Ciutat.