Dissabte que ve 11 de desembre, a les 11 del matí, el col·legi Lluis Vives celebrarà una Matinal Esportiva Solidària a benefici de l’associació local ADOPS, que lluita contra el càncer de mama, i del banc d’aliments de Mensajeros de la Paz. L’esdeveniment, que comptarà amb l’amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esport, està obert a tota la població i consistirà en una Màster Class de zumba dirigida a tots els membres de la família, tant xiquets com adults. Els i les participants entregaran un donatiu de 2 euros, que anirà destinat a l’associació ADOPS, i també podran aportar aliments no peribles i litres de llet que s’entregaran al banc d’aliments de Mensajeros de la Paz.

En la presentació de la matinal, la regidora d’Esport, Celia Beltrán, ha afirmat que, “com és habitual, l’Ajuntament de Sueca sempre mostrarà el seu total suport a estes iniciatives solidàries que se celebren a la ciutat, més encara si van unides a la pràctica esportiva. M’agradaria animar a tota la ciutadania al fet que participe i gaudi per una bona causa”. Per a l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, per al qual la paraula solidaritat es troba en el seu ADN, qualsevol esdeveniment que la porte aparellada mereixerà tota l’atenció per part de l’Ajuntament. “Voldria felicitar el col·legi Lluis Vives perquè, en poc de temps, ha presentat diverses activitats amb una mateixa finalitat: millorar la nostra societat des de diferents àmbits”.

Des del col·legi Lluis Vives, un dels seus professors i organitzador de la matinal, Paco Forquet, ha explicat que, per al centre, l’esport sempre ha tingut una vital importància, al mateix temps que ha animat a tota Sueca a participar “perquè, a més de passar-ho súper bé, estaran contribuint a una bona causa”. També ha volgut agrair la col·laboració desinteressada del gimnàs Gym & Pàdel en la realització de la Màster Class. Per a la directora del col·legi Lluis Vives, Xelo Benlloch, el caràcter solidari de l’esdeveniment és molt important perquè “el càncer és una malaltia molt dura per a les famílies i els pacients, i nosaltres, des del centre, volem contribuir amb esta iniciativa i per això vos animem que participeu, tant xiquets com adults”.