Riure, cridar i aplaudir, cinc accions que, t’ho assegurem, viuràs en el xou Clowns. Aquest espectacle, amb cinc pallassos bojos i una bella equilibrista, estarà fins al 23 d’octubre en el Teatre Olympia.

Gense i Isa tractaran d’ordenar el que no es pot ordenar! Luigi voldrà inventar instruments musicals màgics, mentre que Davis Vassallo intentarà dirigir una orquestra. Housch Dt.-Housch, per part seua, complementa l’escena amb la seua actitud impulsiva, boja i descontrolada.

Què pot eixir d’aquest xou absurd i poètic? Riures i més riures, amb tocs de sorpresa i emoció. A més, veuràs com l’equilibrista Klaudia ens fa sospirar i contindre la respiració amb els seus actes de risc.

Et riuràs a riallades amb les bromes, absurds i esperits inquiets d’aquests Clowns! Prepara el teu millor somriure i veuen a gaudir amb els teus d’aquest gran xou còmic en el Teatre Olympia.

Encara queden entrades a la venda i les pots comprar ací.

PLATINIUM Experience (fila 1 pati) 50€

Pati 1 (files 2 a 17) 45€
Pati 2 (files 18 a 26) i llotges de pati  40€
Pis preferent i llotges de pis 30€
Pis 25€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ en línia

*L’entrada «PLATINIUM Experinece» inclou millor seient disponible, Fast Pass i regal Clowns edició limitada (no admet descomptes).
Entrades https://www.teatro-olympia.com/clowns