Una dona amb edat pròxima als 40 anys ha sigut trobada sense vida en els banys del Festival dels Arts de València entre la matinada del passat divendres al dissabte. Pel que sembla una amiga de la morta dió la veu d’alarma a la policia sobre les quatre del matí. En l’escenari es van presentar la policia local i serveis sanitaris que no van poder fer res per estabilitzar a la dona i van confirmar poc després la seua defunció per fallada cardiorespiratòria.
Les primera hipòtesi feien presagiar que la mort havia sigut natural a causa de l’aturada cardíaca, per la qual cosa no s’ha obert cap investigació fins al moment. Les proves forenses donaran alguna cosa mes de llum a aquest tràgic succés i determinarà la conveniència o no de dur a terme perquisicions sobre l’ocorregut.
El Festival dels Arts es va celebrar els passats el 5 i 6 de novembre. Aquesta any tenia una cartellera de luxe entre els quals es trobaven artistes com a Vetusta Morla, Varrry Brava, Fangoria o La La Love You o l’Habitació Roja. 21 actuacions en dos escenaris completament diferents que són un atractiu de primer ordre i més en aquest període de pandèmia.