El dia de Tots els Sants s’ha tenyit de roig a la Ciutat de Torrent amb dos morts i un ferit greu de bala, conseqüència de dos clans rivals d’ètnia gitana que s’han enfrontat entre si en el Cementeri Municipal d’aquesta localitat valenciana amb més de 80.000 habitants. Els fets han ocorregut sobre les deu del matí.
Les perquisicions realitzades durant el dia de hui no han provocat de moment cap detenció encara que tot apunta al fet que l’autor dels trets és un membre del famós clan de «Els Bocanegra» que va ser qui va disparar contra alguns membres de la família de «Els Marco» amb els qui mantenen una lluita oberta des de fa varis anys. El presumpte autor, després d’efectuar els fatals trets va fugir a tot córrer en una furgoneta mentre es produïa el caos i la sorpresa entre els visitants del cementeri.
Els primers agents de l’autoritat que es van personar en el Cementeri en ser requerits van practicar els primers auxilis, amb maniobres de reanimació pulmonar però desgraciadament no van tindre èxit en les seues maniobres. Més tard van arribar la Policia científica i la comissió judicial que van recopilar proves relacionades amb els esdeveniments.
L’escenari ha sigut molt trist amb els cossos ensangonats en el camposanto, la sorpresa de tots els visitants, que eren molt nombrosos donat la festivitat de hui i els plors dels familiars que estaven trencats pel succeït a les seues famílies.
Es dona la circumstància que la família atacant també va patir un atemptat similar en el qual van perir dos membres dels Bocanegra l’any 2016 i els autors no van ser condemnats per no poder demostrar la seua implicació en tals fets.
Segons veïns de Torrent el conflicte estava molt candent i aquest atroç acte de hui no farà una altra cosa que empitjorar la rivalitat existent, per la qual cosa s’espera algun moviment de part de totes dues famílies que no consideraren que la cosa s’acaba ací..