Ximo Puig apel·la a la prudència a l’hora de relacionar-se amb altres persones dins de territori valencià. Segons va comentar … ”el virus contínua sent ací i cal mantindre la prudència. Jo he vist alguns espais en els quals dona la sensació que la gent creu que el virus ja està relegat, però no és així, la pandèmia segueix ací i encara que hi ha molta gent vacunada, un 10% segueix sense estar-lo i això és un perill per a aquesta crisi sanitària encara sense superar.” Va continuar…” cal llançar un missatge perquè aquest 10% que encara no està vacunada ho faça com més prompte millor, ja que un percentatge una mica de mortaldat ocorre en el sector de la població que no ho està encara. Vacunar-se és un exercici de solidaritat, per ells mateixos, per les seues famílies i pels quals els envolten..”.
La Conselleria de Sanitat ha notificat 509 nous contagios de coronavirus, la qual cosa suposa prop del doble que l’anterior cap de setmana. La Generalitat Valenciana, a més, ha tornat a detectar brots amb més de deu casos associats.
175 persones estan hospitalitzades en la Comunitat i 45 d’elles en l’UCI. La incidència en la comunitat Valenciana supera els 40 casos per cada 10.000 habitants

dades de 21 octubre 2021